Viktigt med försäkring!

Posted by Admin on September 03, 2013
Uncategorized

Om det händer din hund något så kan det bli en dyr historia, akuta veterinärbesök är inte billiga. För en tid sedan blev min hund påkörd. Då åkte jag snabbt till min veterinär i Huddinge och fick snabbt hjälp. De var väldigt tillmötesgående och tog god hand om min hund och mig. Det är lätt att bli uppskakad vid olyckor och personalen var lugnande och kändes väldigt pålitliga för både mig och min hund.

Min gipsade hund och jag lämnade veterinären med blandade intryck ett par dagar senare. Personalen var alltid mycket proffsiga och de tog god hand om oss, däremot så fick jag en smärre chock när jag såg veterinärkostnaden. Jag är glad att jag försäkrat hunden!

Det finns många olika bolag där du kan försäkra din hund. Jag har Agria och kan rekommendera dem varmt. Det är kanske inte den billigaste försäkringen men de är duktiga på djur då de främst arbetar med att försäkra just djur. Det är inte speciellt billigt att försäkra djur men händer det något så är det bra att ha försäkringen. När min hund bröt benet kostade veterinärvården nästan nio tusen kronor. Jag fick betala en självrisk på dryga tusen kronor. Försäkringen hjälpte mig verkligen. Jag hade behövt ta ett lån för att betala för veterinärvården om jag inte hade försäkrat min hund.
Det finns olika typer av försäkringar till hundar. Allt från veterinärvård och livförsäkringar till specialförsäkringar som användbarhet, avel och jakt. Hitta den försäkring som passar just dig och din hund på deras hemsida.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City