Varit på badhuset!

Posted by Admin on December 03, 2013
Personligt

Jag och min man har precis kommit hem från våra två månader gamla tvillingdöttrars första babysim. Eftersom de är våra första barn blev det också första gången för oss. Jag har i och för sig följt med min svägerska och min brorsdotter en gång tidigare, men då tittade jag bara på. I dag på kursen var vi 10 vuxna och 10 barn. Vi hade en väldigt trevlig kille som lärare. Han hade tidigare jobbat som simcoach och personlig tränare, men brukar även ibland ansvara för babysim.

Vi gjorde lite olika övningar där vi lät barnen träna på att vara under vatten. Man blir ganska förvånad när man ser hur länge barnen klarar att vistas under vatten. Jag var inte alls beredd att de kunde klara sådant vid den unga åldern. En annan övning som barnen tycker mycket om är att åka i rutschkanan, då skrattar och jollrar de för full hals.

Jag längtar riktigt mycket till nästa gång vi ska dit för det är så mysigt att vara där. Men man blir ganska trött, det är som ett träningspass för både oss föräldrar och för barnen. Jag har även valt ut två blåa fina baddräkter till tjejerna. Det finns så mycket fina baddräkter nu för tiden. Jag har köpt deras på den här sidan.

 

1 Comment to Varit på badhuset!

noreaaah.tumblr.com
July 28, 2016

Article writing is also a fun, if you know then you can write otherwise it is complex to write.

Leave a comment

WP_Big_City