Tid hos frisören

Posted by Admin on December 15, 2013
Personligt

Det var verkligen på tiden att jag klippte mig, nu var det säkert minst ett halvår sedan jag var hos frisören sist.  Nog för att det bara var topparna som behövde trimmas, men ändå. Jag blev tipsad om en frisör i Stockholm som skulle vara mycket bra. Han klippte nog bort ungefär fem centimeter och det tog inte ens 30 minuter. Det är så skönt när man kommer från frisören, man känner sig så fräsch och fin.

Jag hade även funderat på att tona mitt hår mörkare men jag struntade i det eftersom jag tyckte det var svårt att veta om jag skulle passa i det. Jag har en kompis som färgade sitt hår mörkt och som nu i efterhand ångrat sig mycket. Hon säger att det är jättejobbigt att underhålla det då hon varje månad måste gå och tona utväxten. Men om jag trots allt skulle bestämma mig för att färga håret så tror jag att det blir någon nyans av kastanj.

När jag var yngre tonade jag ofta håret, men det var mest ljusa färger, så det syntes ju inte lika mycket. Det fanns dock ett tillfälle då jag tonade håret själv svart, men hur det blev vill jag helst glömma…

 

 

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City