Ett kök måste fylla sin funktion

Posted by Admin on December 07, 2013
I hemmet

Vi funderar på att köpa ett nytt kök till stugan. Stugan är ganska gammal och lite opraktisk. Jag vill att köket ska vara praktiskt med en diskmaskin och inbyggd mikro. Jag är ganska lång så jag vill även höja köksbänkarna så att man slipper böja sig och förhoppningsvis spara på ryggen. Om det är möjligt så önskar jag också att spisen och diskhon ska vara bredvid varandra vilket underlättar när man ska laga mat. Förut har vi haft spis med vanliga plattor, men jag vill ha en med häll. Min bror har en sådan och det är så lätt att rengöra och torka bort om man råkar spilla. Här finns en jättebra sida som lätt förklarar hur olika hällar fungerar.

Eftersom vi har två dalmatiner och småbarn som ofta springer och rantar runt i köket vill jag ha ett slitstarkt golv som inte är så halt. Jag tror det skulle vara ganska praktiskt med ett plastgolv.  Det blir ju inte heller några fläckar om man skulle spilla på golvet.

Trots att jag vet vad jag vill ha i vårt nya kök tänker jag ändå be om råd av en expert så att det verkligen blir ett bra och lätt kök att arbeta i. Vi funderar på att anlita ett köksföretag i Stockholm som många av våra vänner har gjort och varav alla är otroligt nöjda.

 

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City