Bilhandlare i Stockholm

Posted by Admin on August 14, 2013
Uncategorized

När det är dags att köpa nu bil finns det mycket att tänka på. Jag läste en artikel i på Vi Bilägares hemsida som gav tips om vad man ska tänka på. Redovisar dem nedan:

Välj rätt modell som passar dig och dina behov
Vad har du för krav? Utgå efter de dagliga behov som du och din familj har och att ta mindre hänsyn till situationer som bara dyker upp vid enstaka tillfällen varje år. det är ganska onödigt att köpa en minibuss om man nån gång varje år åker till fjällen med sju personer eller att man köper en fyrhjulsdriven suv för att man behöver dra upp båten nån gång om året.
Därmed inte sagt att man inte ska ta ut svängarna, bilkörningen ska vara härlig och är också en ren lustupplevelse för många. Det är till exempel härligt att åka nercabbat under fina sommardagar eller ha en snabb motor.

Skaffa överblick – på nätet och hos bilhandlare
När du har bestämt vad du har för krav gäller det att skaffa överblick. Att studera bilannonser på nätet och läsa bilrecensioner är smart då du får en bra överblick av vad det finns för bilar och du får också ett hum om vad du bör betala för den bil du vill ha. På de flesta sajter kan man söka efter bilar och bilmodeller mycket detaljerat, utan att ange märke eller modell är det möjligt att söka efter den biltyp, till exempel suv eller cabriolet, man önskar.

Provkör – gärna fler än en bil
När du hittat en bil som verkar bra måste den självfallet provköras, och det är smidigast att göra hos en bilhandlare Stockholm. Ta en ordentlig biltur och känn efter om motor, körställning, ljudnivå och lastutrymme passar dig och dina behov. Stäng också av stereon under provkörningen så att du kan höra om ovanliga ljud från bilen dyker upp.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City