Att unna sig

Posted by Admin on November 27, 2013
Strategi

Idag har jag varit och fikat på stan med en väninna. Vi var på ett nyöppnat kafé och det var mycket trevligt. Lokalen var ganska liten, men otroligt mysigt inredd och det fanns mycket att välja på bland godsakerna. Denna gång så tog jag ett traditionellt wienerbröd, men nästa gång kanske jag nog ska vara mer äventyrlig och prova på något nytt.

Jag läste nyligen en artikel om att svenskar jämfört med andra länder tydligen är dåliga på att unna sig själv saker, och när det väl gör det så får de dessutom ofta dåligt samvete. Jag visste inte att detta är ett typiskt svenskt karaktärsdrag, men det är något jag direkt kände igen mig i. Dock inspirerade artikeln mig att försöka bli bättre på det, livet är ju faktiskt till för att levas. Ni kan läsa hela artikeln här!

Min väninna som jag fikade med som har ett litet företag där hon säljer sina egengjorda smycken berättade att man kan få tag på standardiserade dokumentmallar på nätet för alla möjliga juridiska dokument. Hon hade själv använt sig av en anställningsavtal. Det är ju verkligen smart och smidigt att sådant finns! Även om internet nu mera är en del av vår vardag så upphör det aldrig att förvåna mig hur det konstant utvecklas. Det stämmer verkligen att man kan hitta allt!

 

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City